- Gicz cielęca duszona
- Pieczeń cielęca z rożna
- Paprykarz
- Wątróbka cielęca w sosie śmietanowym
- Cielęcina marynowana na inny sposób, czyli „seefisch”.
- Pieczeń cielęca marynowana
- Sznycel wiedeński
- Wątróbka cielęca z jabłkami
- Gicz cielęca duszona w jarzynach*
- Cielęcina w goździkowym sosie.
- Polędwiczka cielęca z leśną nutą*
- Filety cielęce duszone.
- Cielęcina w sosie pomarańczowym.
- Cielęcina w sosie cytrynowym.*
- Pieczeń cielęca zapiekana w beszamelu
- Cielęcina duszona z rodzynkami.
- Pieczeń cielęca w ziołach.
- Ragout cielęce a la Ancienne
- Pieczeń cielęca 2
- Cielęcina w cieście
- Nóżki cielęce faszerowane
- Stek cielęcy z kiwi i nerkowcami.
- Potrawka cielęca
- Kotlety cielęce z kostką
- Roladki cielęce z grzybowym farszem
- Roladki z cielęciny
- Sznycle wiedeńskie
- Gulasz cielęcy w pomidorowym sosie
- Faszerowany mostek cielęcy
- Potrawka cielęca z morelami orientalna
- Sznycle po wiedeńsku
- Sznycle cielęce z pieczarkami
- Zrazy cielęce zawijane po polsku
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi