- Sernik krakowski
- Sandacz duszony z cebulą
- Barszcz ukraiński
- Mus z tunczyka
- Sałatka z szynki i selera
- Babka czekoladowo-orzechowa
- Bigos Ireny
- Sashimi z łososia
- Ciasteczka kokosowe 2
- Podkówki orzechowe
- Biały tort
- Śledzie z rodzynkami
- Kurczak w śliwkach
- Kurczak w maśle
- Stek z rekina
- Sos do sałatek
- Zapiekanka rybna
- Sałatka makaronowa z tuńczykiem 2
- Indyk w owocach.
- Smażone warzywa z grzybami Mun
- Wieprzowina z bambusem i grzybami Poku
- Kurczak z pędami bambusa i papryką
- Kaczka po pekińsku 2
- Ryba z salsą z kiwi
- Kurczak panierowany 2
- Sos chili
- Placek z „paznokciami”
- Pasty do kanapek
- Schab po żydowsku
- Potrawka z kaczki (kurczaka) z kluskami z wątróbki
- Kruche ciasteczka z galaretką
- Schab po kasztelańsku
- Nóżki cielęce faszerowane
- Pieczeń wieprzowa z jarzynami
- Kurczak nadziewany orzechami
- Zupa z marchewki
- Vínarterta – islandzkie ciasto
- Kurczak z grzybami
- Kolorowe śledzie w ostrym sosie
- Parówki w kapuście
- Kurczak z fasolką
- Ryż zapiekany z resztkami pieczeni
- Paprykarz drobiowy
- Kotlety drobiowe nadziewne wątróbką.
- Makaron z wołowiną po sródziemnomorsku
- Pręga wołowa w ostrym sosie paprykowym
- Kulki ptysiowe – Vatnsdeigsbollur
- Stek cielęcy z kiwi i nerkowcami.
- Sałatka Dagi z wędzonego kurczaka
- Carpacio z kurczaka na ciepło
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi