Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kaczka po pekińsku 2

Składniki:


– 1 kaczka (ok.2kg)
– 2-3 łyżek miodu
– olej sezamowy
– 2 pęczki szczypioru
– sos Hoisin
– sos śliwkowy
– słodki sos sojowy
– ogórek
– 200g mąki

Wykonanie:
W dużym garnku zagotować wodę, następnie oczyszczona kaczkę włożyć we wrzątek i gotować przez 5 min. Następnie kaczkę wyjąc i dobrze osuszyć.
Kaczkę za pomocą pędzla zabejcować miodem i sosem sojowym, i powiesić na haku w suchym, zimnym miejscu na godzinę, aby skruszała. Następnie ponownie "pomalowac" kaczkę miodem i wywiesić na kolejne 7 godzin do skruszenia, w chłodnym miejscu. Tak skruszałą kaczkę, wstawić do w żaroodpornym naczyniu do pieca i w temp.200 stopni, piec po 45 min. na każdym boku.

W międzyczasie zarobić ciasto na naleśniki; mieszając w misce 100ml wody i 200g mąki. Rozcierając ciasto aż stanie się gładkie. Ciasto odstawić na 10 min. Następnie rozwałkować, podzielnic na drobne naleśniki. Naleśniki posmarować olejem sezamowym poczym upiec na patelni.
Gotowa kaczkę wyjąc z pieca, obedrzeć z chrupiącej skorki, pokroić w plasterki.
Następnie kawałki kaczki polane sosem kłaść na naleśnika wraz z pokrojonymi w pałeczki ogórkiem i szczypiorkiem, pozawijać i Smacznego.

1 comment for “Kaczka po pekińsku 2

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *