Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: chińskie

Gruszki chińskie w winie

Składniki: 4 dojrzałe gruszki 1 szklanka białego wytrawnego wina 1 szklanka wody 2 łyżki cukru 2 łyżki miodu pokrojona w paseczki skórka z ½ cytryny (bez białej włókniny) 1 mała laska wanilii 4 suszone morele pokrojone w paseczki 4 łyżki posiekanych orzechów pistacjowych 4 rozkruszone wafelki waniliowe Sposób wykonania: Wino wymieszać z winem, dodać wanilię…

Kurczak z chińską mrożonką i ananasem

Składniki: 2 filety z kurczaka mrożonka chińska ½ puszki plastrów z ananasa 4 łyżki sosu sojowego 4 łyżki keczupu 1 duża  cebula olej 3 torebki błyskawicznego ryżu sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Filety z kurczaka umyć, osączyć i pokroić w paseczki. Posmarować sosem sojowym i keczupem, doprawić solą i pieprzem do smaku. Odstawić na …

Kurczak z chińską mrożonką

Składniki: 2 filety z kurczaka mrożonka chińska ½ puszki plastrów z ananasa 4 łyżki sosu sojowego 4 łyżki keczupu 1 duża  cebula olej 3 torebki błyskawicznego ryżu sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Filety z kurczaka umyć, osączyć i pokroić w paseczki. Posmarować sosem sojowym i keczupem, doprawić solą i pieprzem do smaku. Odstawić na …

Thai bals- kulki z mięsa

Składniki : (4 porcje) 70 dag- mięso mielone najlepiej mieszanka (wp.+ woł.+ drob.) 5 łyżek- mąki pszennej 2 łyżki -skrobi kukurydzianej lub mąki ziemniaczanej ½ łyżeczki- imbiru w proszku 2 łyżki -sosu sojowego 3 ząbki- czosnku drobno pokrojone 5 cebulek -(szalotki) drobno pokrojonej lub 2 duże cebule 3 szt.-jaja kurze 1 łyżeczka – pokrojonej papryczki…

Kaczka po pekińsku 2

Składniki: – 1 kaczka (ok.2kg) – 2-3 łyżek miodu – olej sezamowy – 2 pęczki szczypioru – sos Hoisin – sos śliwkowy – słodki sos sojowy – ogórek – 200g mąki Wykonanie: W dużym garnku zagotować wodę, następnie oczyszczona kaczkę włożyć we wrzątek i gotować przez 5 min. Następnie kaczkę wyjąc i dobrze osuszyć. Kaczkę…