
Składniki:
- 1 królik /około 1,5 kg/
- 3 łyżki białego wytrawnego wina
- 3 łyżki ostrej musztardy
- 2 łyżki oliwy
- ½ szklanki śmietany
- sól, pieprz do smaku
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 kg schabu przyprawa do mięs 2 jajka bułka tarta Farsz: 30 dag żółtego sera 5 ząbków czosnku ½ pęczka posiekanej natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Schab pokroić w na plastry, które przeciąć tak aby powstała kieszonka po czym natrzeć całość przyprawą do mięsa. Następnie ser zetrzeć na tarce po czym dodać posiekaną…
Składniki:
Zalewa:
Składniki: 2 kg królika 2 cebule 25 dkg boczku wędzonego 1 opakowanie suszonych śliwek 25 dkg pieczarek ½ szklanki wytrawnego wina ½ szklanki śmietany kieliszek koniaku 1 łyżeczka tymianku 1 łyżeczka rozmarynu liść laurowy, sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Oczyszczonego królika podzielić na porcje, natrzeć przyprawami Ułożyć w misce, przykryć ściereczką i odstawić na 24 godziny.…
Składniki: 1 kg koziny 500 g ziemniaków 1 papryczka chili 1 pęczek zielonej cebulki 3 ząbki czosnku 2 łyżki łagodnego curry w proszku 2 łyżki oleju sól Sposób wykonania: Mięso pokroić w kostkę i wymieszać go z posiekanym czosnkiem, curry, cebulką oraz papryczką i tak odstawić na noc. Następnego dnia strząsnąć z mięsa marynatę i…