Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Smażone warzywa z grzybami Mun

(dla 3 osób)

Składniki:


– 100g krojonego bambusa,
– 100g kiełków sojowych,
– 100g kalafiora,
– 100g fasolki szparagowej,
– 8 grzybów Mun,
– 1 czerwona papryka,
-1 średnia marchewka,
– 1 łyżka cukru,
-1 łyżka sosu sojowego,
-1 łyżka mąki ziemniaczanej,
-1 łyżeczka oleju sezamowego,
– 3 łyżki oleju do smażenia.

Sposób przyrządzenia:
Grzyby Mun moczyć w gorącej wodzie przez ok. 20 min., przepłukać i odciąć końcówki nóżek, a następnie pokroić w cienkie paski.
Marchew i paprykę pokroić na słupki długości około 2,5 cm, a kalafior podzielić na małe różyczki.
Strączki fasoli przeciąć na połowę.
Na patelni rozgrzać 2 łyżki oleju i przez 1 min. smażyć grzyby Mun, kiełki i bambus. Dodać sól, cukier i sos sojowy. Wymieszać i przełożyć do miseczki. Na rozgrzanym oleju smażyć przez 3 min. marchew, paprykę, fasolkę i kalafior. Mąkę wymieszać z 4 łyżkami zimnej wody. Dodać do jarzyn i wymieszać. Przełożyć na patelnię grzyby Mun i bambus, dodać sos sojowy.
Smażyć wszystko przez 1 min., aż do zgęstnienia sosu. Skropić olejem sezamowym. Smacznego.

1 comment for “Smażone warzywa z grzybami Mun

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *