Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wieprzowina z bambusem i grzybami Poku

(dla 4 osób).

Składniki:


– 300g wieprzowiny,
– 150g krojonego bambusa,
– 8 grzybów POKU,
– 2 małe cebule,
– 1 białko kurze,
– 1 łyżka mąki ziemniaczanej,
– 2 łyżki sosu sojowego,
– 2 łyżki wina ryżowego (lub sherry),
– ½ łyżeczki oleju sezamowego,
– 3 łyżki oleju,
– ½ łyżeczki cukru,
– sól.

Wykonanie:
Grzyby POKU moczyć w gorącej wodzie przez ok. 20 min., następnie gotować ok. 15 min. Przepłukać i odciąć końcówki nóżek, a następnie pokroić w cienkie paski. Zostawić 4 łyżki wywaru z grzybów. Cebule pokroić na kawałki długości ok. 2,5 cm.
Mięso umyć i pokroić na plasterki o szerokości ok. 2 cm. W miseczce ubić białko z połowa mąki ziemniaczanej.
Dodać pokrojone mięso i wymieszać. Na patelni rozgrzać olej i smażyć mięso, aż się zrumieni. Wyjąć, osączyć z oleju. Na tym samym oleju smażyć przez 30 sekund cebule, bambus i grzyby.
Następnie zlać olej z patelni. Dodać sos sojowy, wino, cukier i wymieszać. Resztę mąki ziemniaczanej wymieszać z małą ilością wywaru z grzybów. Gotować przez 1 min. Dodać mięso, wymieszać, zagotować. Wlać olej sezamowy i ponownie wymieszać.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *