Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Biały tort

Ciasto Składniki:
– 15 dkg kokosów
– 5 białek
– 25 dkg cukru
 

Białka ubić „na sztywno” dodać po troszkę cukier i kokosy i dalej ubijać aż piana będzie trzymać się miski w której ją ubijamy. Z piany kokosowej upiec 2 placki w dużej tortownicy. 15dkg orzechów włoskich 5 białek 25 dkg cukru Postępować tak jak poprzednio z tym że teraz pieczemy jeden placek Wszystkie placki upiec w średnio nagrzanym pikarniku tak żeby się dobrze wysuszyły.
Masa składniki:
Z 15 żółtek 30 dkg cukru 2 budyni śmietankowych lub waniliowych (budynie mają być na pół litra mleka) utrzeć krem zalać go gotującym się 1 litrem mleka i chwilę pogotować stale mieszając.
Następnie wystudzić. W tym czasie rozetrzeć pół kilograma masła bez oleju i po łyżce dodawać ugotowany krem. upieczone i wystudzone placki przekładać kremem.
Posmarować nim również boki tortu i całość posypać kokosowymi wiórkami /tort ten jest naprawdę pyszny/.Reszta dekoracji według upodobań.

4 comments for “Biały tort

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *