Składniki:
- 10 surowych białek
- 40 dag cukru pudru
- 40 dag migdałów
- sok z 1 cytryny
- 1 szkl dżemu
- bita śmietana
- masło do formy
- tarta bułka do formy
Składniki: 50 dag białego sera 3 jajka 1 ½ szkl. cukru pudru łyżka masła 2 op. malinowej galaretki 2 szkl. pokruszonych herbatników maliny Sposób wykonania: Galaretki przygotować według opisu na opakowaniu i odstawić na bok. W między czasie masło zmiksować razem ze 1 szklanka cukru pudru po czym nie przerywając ucierania dodawać stopniowo resztę cukru…
Składniki: 20 dag śliwek węgierek 20 dag migdałów 20 dag cukru pudru 4/5 kostki masła 20 dag biszkoptów 10 jajek 2 łyżeczki cukru waniliowego tłuszcz do formy cukier puder Sposób wykonania: Masło utrzeć razem z cukrem pudrem oraz cukrem waniliowym po czym nie przerywając ucierania dodawać stopniowo po jednym żółtku potem dodać posiekane migdały, pokrojone…
Składniki: 50 dag białego sera 3 jajka 1 ½ szkl. cukru pudru łyżka masła 2 op. winogronowej galaretki 2 szkl. pokruszonych herbatników winogrona Sposób wykonania: Galaretki przygotować według opisu na opakowaniu i odstawić na bok. W między czasie masło zmiksować razem ze 1 szklanka cukru pudru po czym nie przerywając ucierania dodawać stopniowo resztę cukru…
Składniki: 50 dag białego sera 3 jajka 1 ½ szkl. cukru pudru łyżka masła 2 op. truskawkowej galaretki 2 szkl. pokruszonych herbatników truskawki Sposób wykonania: Galaretki przygotować według opisu na opakowaniu i odstawić na bok. W między czasie masło zmiksować razem ze 1 szklanka cukru pudru po czym nie przerywając ucierania dodawać stopniowo resztę cukru…