Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Placek z „paznokciami”

Skład:

  • 20dkg płatków migdałowych
  • 45dkg tłuszczu
  • 3szklanki mąki
  • 1,5 łyżeczki proszku do pieczenia
  • 5 żółtek

Sposób przyrządzenia:
Z mąki tłuszczu proszku i żółtek zagnieść ciasto. Podzielić je na 3 części i schłodzić. W tym czasie ubić pianę z 5 białek i szklanki cukru można dodać cukier waniliowy jeśli się lubi. Rozwałkować jedną część placka na to piana i ułożyć płatki migdałowe upiec i to samo zrobić z pozostałymi częściami ciasta. Masa 1 puszka mleka słodzonego ugotować /można gotować w puszce 2 godziny lub w garnku przelane mleko często mieszając aż zgęstnieje/ następnie wystudzić. 2 kostki masła rozetrzeć na puch do tego dodać wystudzone mleko dobrze razem rozetrzeć. Masą przełożyć placki zawinąć w folie i zostawić na drugi dzień ,ale można próbować w tym samym dniu. Smacznego życzy majkimylove

1 comment for “Placek z „paznokciami”

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *