- Zając po węgiersku
- Mazurek orzechowy
- Rafaello
- Limonkowy (lub cytrynowy) panierowany kurczak
- Powoli pieczony kurczak z czosnkiem i cytryną
- Afrodyzjak – deser króla Stasia
- Szampan, garść informacji.
- Afrodyzjak – kawior
- Afrodyzjak – sałatka z avocado i krewetek
- Afrodyzjak – ostrygi
- Kotlety wieprzowe na sposób z Kolozsvar
- Przystawka z ryżu, włoska
- Jarska sałatka z greipfruta I
- Kolorowy coctail
- Sos chrzanowy 2
- Płonące jabłka
- Wiśnie deserowe w alkoholu
- Pikantna sałatka owocowa
- Sałatka brzoskwiniowo-szparagowa
- Pychotka 🙂
- Tort ponczowy węgierski: (na średnią tortownice)
- Śliwki ala korniszony
- Sałatka ogórkowo-pomidorowa na zimę
- Paszteciki
- Pasztecik z gotowanej wieprzowiny
- Sałatka „złota” owocowa włoska
- Jabłka z rumem
- Marynata do ryb
- Pasta z wędzonej makreli
- Napój brzoskwiniowy
- Pomidorowy
- Gęsie udka z jabłkami i śliwkami
- Melba brzoskwiniowa
- Sorbety herbaciane
- Sałatka z zielonych pomidorów na zimę
- Chutney z czarnych jagód (czyt. czatni)
- Portugalia od kuchni.
- Mięso jelenia – kilka informacji.
- Comber jelonka w cieście francuskim
- Jabłka pieczone z imbirem
- Smażone ciasto tureckie
- Steki z combra jelenia z musem morelowym i zielonym makaronem
- Brzoskwinie z ryżem i wiśniami
- Żurawiny do mięsa
- Borówki na ostro po szwajcarsku
- Korniszony
- Sałatka szwedzka
- Sałatka z ogorkow
- Sos bez nazwy:)
- Zupa rybna (1)
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi