- Pieczeń cielęca
- Ozór wołowy peklowany
- Wieniec serowy z galaretką
- Zupa z Florencji
- Zrazy cielęce zwijane po polsku
- Zapiekanka z fasoli
- Torcik truskawkowy z campari
- Spaghetti z sosem winnym
- Dżem Chili
- Wołowina w cieście (Chiny)
- Wołowina w cebuli (Chiny)
- Szynka pieczona
- Ozorek cielęcy w jarzynach
- Ciemny Jabłecznik-Pycha
- Pikantna czerwona zupa rybna
- Zupa ziemniaczano – porowa z sezamem
- Szpikowana pieczeń w ziołach
- Polędwica faszerowana z sosem winnym
- Placek z mięsem i szpinakiem
- Szpinak z kukurydzą i pieczarkami
- Smażone pomidory z cytrynowym sosem z orzechami
- Papryka po prowansalsku
- Łosoś monia
- Głowizna faszerowana
- Zając
- Sos rakowy
- Dary natury – miód
- Czrodziejka czekolada….
- Hiszpańska zupa z małżami
- Zupa rybacka – halászlé
- Barszcz białostocki
- Sezamowe sznycle z rabarbarem
- Gulasz cesarski – Austria
- Befsztyk w sosie cytrynowym
- Likiery
- Golonka na czerwono po chińsku
- Wykwintny rostbef w włoskim stylu
- Sezamowe pulpeciki
- Schab z papryką i groszkiem
- Befsztyk podlaski
- Baranina z kapustą włoską
- Ciasto drożdżowe do pierogów ruskich
- Chłodnik litewski na surowej śmietanie
- Marchewka z groszkiem lub szparagami
- Camembert zapiekany z warzywami
- Knedle z mięsem
- Plyndze – poznańskie placki ziemniaczane
- Wołowina po pekińsku
- Wołowina diabelska
- Schab w ziołach i boczku
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi