Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Torcik truskawkowy z campari

Składniki:
Ciasto:

  • 250 g maki,
  • 125 g masła,
  • 65 g cukru,
  • l jajo
  • 700 g truskawek,
  • 3 łyżki mielonych migdałów,
  • 375 ml soku z białych winogron,
  • 125 ml campari,
  • 50 g cukru,
  • 2 opakowania jasnej galaretki
  • mąka, tłuszcz do posmarowania formy,
  • sucha fasola,
  • pergamin,
  • 50 g posiekanych migdałów,
  • kilka listków mięty lub melisy do przybrania

Sposób przyrządzenia:
Z mąki, masła, cukru i jaja zagnieść ciasto, uformować kulę, owinąć folią spożywczą i wstawić do lodówki na ok. 30 minut. Piekarnik rozgrzać do 200°C. Ciasto rozwałkować na stolnicy oproszonej mąką i przełożyć do natłuszczonego okrągłego naczynia żaroodpornego. Ciasto przykryć pergaminem, wsypać fasolę, piec ok. 20 minut. Truskawki przebrać, opłukać pod bieżącą zimną wodą. osaczyć, pokroić w ćwiartki lub przekroić na pół. Wystudzone ciasto posypać zmielonymi migdałami, wyłożyć truskawki tak abv powstał kopczyk. Przygotować galaretkę według wskazówek na opakowaniu z dodatkiem soku winogronowego, campari i cukru. Galaretką polać truskawki i odstawić do stężenia. Tort udekorować posiekanymi migdałami i umytymi, osaczonymi listkami mięty lub melisy.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *