- Pączki holenderskie
- Torcik winogronowo-gruszkowy
- Mazurek czekoladowy
- Karp, leszcz lub lin w szarym sosie
- Pomidory duszone
- Kartofle wypiekane z szynką
- Kapusta modra z winem
- Wieprzowina z soczewicą
- Wieprzowina z kurczakiem (Antyle)
- Gęś po malajsku
- Filety z kurczaka na szpinaku
- Curry z kurzych wątróbek
- Krewetki z papają
- Karmazyn pieczony
- Jagnięcina po arabsku
- Kartofle na kwaśno z kiełbaskami
- Kapusta na prędce kiszona ze śmietaną. (Wyborna)
- Jarmuż
- Marchew smażona
- Rydze smażone
- Rydze duszone
- Grzybowe risotto
- Zapiekanka z ryżu i grzybów
- Zupa z głogu
- Konfitura z dzikiej róży
- Syrop z owoców bzu czarnego
- Z lasu do spiżarni – 4
- Surówka z orzechami i figami
- Rostbef wołowy w sosie chrzanowym
- Karkówka Pawie oczko
- Zupa francuska z parmezanem
- Chłodnik z ogórków
- Nadziewane jabłka
- Kartofle „a la Maitre d’Hotel”
- Kartofle
- Kapusta włoska nadziewana
- Pieczarki w konserwie
- Rolada z piersi kurczaka w stylu greckim
- Z lasu do spiżarni – 3
- Dżem z jarzębiny
- Jarzębina w miodzie
- Sos z poziomek
- Poziomkowy chłodnik
- Konfitura z jeżyn
- Kremówka krakowska z owocami leśnymi marynowanymi w wódce
- Z lasu do spiżarni – 2
- Ciasto na pizzę
- Sok z rokitnika
- Kwas żurawinowy
- Zupa malinowa czysta z poziomkami
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi