- Pieczone kuropatwy
- Grecki kurczak w sosie cytrynowym
- Drobne ptaszki w cieście
- Cietrzewie i głuszce
- Bekasy i kwiczoły
- Bażant w śmietanie
- Bażant po staropolsku
- Bażant pieczony
- Zapomniana dynia
- Zimna zupa z dwóch melonów z jogurtowym sorbetem*
- Golonka na ostro
- Sos kardynalski
- Strudel serowo-czereśniowy
- Śledzie w śmietanie
- Spaghetti z serem i pieprzem
- Sos z estragonem, do ryby
- Sorbet porzeczkowo-malinowy
- Perduty w szarym lub białym sosie
- Tartuchy
- Pieczarki duszone w całości
- Dzika gęś pieczona po kurpiowsku
- Faszerowana pierś indyka
- Filety z kurczaka w Pesto
- Wątróbki drobiowe z brokułami
- Zapiekane tortile
- Sałatka Florydzka
- Sałatka jabłkowa z sosem rumowym
- Sałatka kalafiorowa
- Sałatka orleańska
- Sos głogowy do dziczyzny
- Sos cumberland
- Meksykański dip paprykowy
- Klasyczne zrazy zawijane
- Rolada z boczkowym farszem
- Polędwica marynowana
- Pieczeń z boczku
- Pieczeń cielęca korzenna
- Perliczka nadziewana bakaliami
- Kanapka ze stekiem i cebulą
- Sajgonki z łososia
- Śledzie w panierce owsianej z sosem musztardowym
- Sos szwedzki
- Sorbet pomarańczowy z miętą
- Soczysta babka
- Sałatka z tuńczyka
- Sałatka z patisonów
- Kurczak w stylu Cajun
- Szynka szpikowana goździkami
- Szynka pieczona z ziemniakami
- Szynka pieczona
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi