Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wątróbki drobiowe z brokułami

Składniki:


• 50 dag wątróbek z drobiu
• 50 dag brokułów
• 2 łyżki mąki kukurydzianej
• łyżka smalcu
• kawałek świeżego imbiru
• pęczek dymki
• 5 dag pieczarek
• kilka mrożonych krewetek
• łyżka sosu sojowego
• sól, pieprz

Sposób przyrządzenia:
Umyte i osuszone wątróbki obtoczyć w mące kukurydzianej i smażyć 1 – 2 minuty na silnie rozgrzanym smalcu, zdjąć z ognia, posypać drobno posiekanym imbirem, solą, pieprzem i posiekaną dymką.
Brokuły włożyć do osolonego wrzątku, gotować 4 – 5 minut, osączyć na sicie, podzielić na różyczki, a łodygi pokroić w kostkę.
W rondlu stopić masło, wrzucić pieczarki pokrojone w paski, chwilę smażyć, po czym dodać brokuły i smażyć mieszając 2 – 3 minuty, dołożyć wątróbki i dusić razem.
Mrożone krewetki ułożyć na ścierce, przelać wrzątkiem, osączyć, przełożyć do rondla, wszystko wymieszać i dusić nadal na małym ogniu. Pozostałą mąkę kukurydzianą wymieszać z 2 – 3 łyżkami wody, sosem sojowym i wlać do brokułów. Podgrzewać, mieszając, aż sos zgęstnieje.
Podawać z ryżem, lub pieczywem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *