- Boczek zapiekany z cebulką i czerwoną papryką
- Pikantne żeberka
- Pikantne polędwiczki wieprzowe
- Golonka na sposób niemiecki
- Zrazy po Duńsku*
- Schab faszerowany
- Panierowane żeberka*
- Polędwiczki wieprzowe w śmietanowym sosie
- Pieczony udziec wieprzowy ala dzik
- Schab pieczony
- Pasztet z młodego prosięcia
- Wieprzowina na ostro
- Golonka po chińsku
- Golonka w galarecie
- Rulon z boczku
- Tokany z wieprzowiny
- Schab rajców
- Rulon staromiejski
- Szaszłyki wieprzowe
- Polędwiczki wieprzowe ze śliwkami i orzechami
- Kieszonki schabowe z pieczarkami i serem
- Cynaderki wieprzowe z kaszą
- Boczek wieprzowy duszony ze słodką kapustą
- Pieczeń wieprzowa duszona
- Polędwica wieprzowa
- Szynka świeża z młodego wieprza
- Wieprzowina z soczewicą
- Wieprzowina z kurczakiem (Antyle)
- Karkówka Pawie oczko
- Pieczeń pod chrupiącą skórką
- Aromatyczna golonka
- Kotleciki mielone z wędzonką
- Kotlety schabowe zapiekane z serem
- Wątróbka z jałowcem
- Wieprzowina w sosie słodko-kwaśnym
- Filet wieprzowy w orzechowej panierce
- Kotlety wieprzowe duszone
- Szaszłyk z polędwiczek wieprzowych
- Wieprzowina w potrawce
- Szynka pieczona
- Polędwica faszerowana z sosem winnym
- Głowizna faszerowana
- Golonka na czerwono po chińsku
- Schab z papryką i groszkiem
- Schab w ziołach i boczku
- Duszone żeberka na kapuście
- Schab z sosem powidłowym
- Schab z borowikami
- Świeżyzna
- Rolada z prosięcia
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi