Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Filet wieprzowy w orzechowej panierce

Składniki:


• 35 dag schabu bez kości
• łyżka masła i smalcu
• 2 kromki chleba tostowego
• 5 dag łuskanych orzechów włoskich
• 3 gałązki tymianku
• 5 dag masła
• 250 ml różowego wina
• 40 dag kapusty włoskiej
• 2 dag chudego boczku
• mielona gałka muszkatołowa
• łyżka ciemnej zasmażki
• łyżka śmietany kremówki
• sól, pieprz

Sposób przyrządzenia:
Mięso opłukać, osuszyć, posypać solą, pieprzem, obsmażyć na maśle ze smalcem.
Z chleba odkroić skórkę, miąższ pokroić na kawałeczki i zmiksować razem z grubo posiekanymi orzechami.
Tymianek posiekać i dodać razem z 5 dag masła do masy. Doprawić solą i pieprzem do smaku.
Masą obłożyć mięso i piec 30 minut w temperaturze 200ºC. Do sosu z pieczenia wlać wino i chwilę gotować.
Zagęścić zasmażką i zaprawić śmietaną. Podsmażyć pokrojony boczek, dodać kapustę, zalać 2 – 3 łyżkami wody i dusić 20 minut. Doprawić solą, pieprzem oraz gałką muszkatołową. Z masy uformować łyżką kule.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *