Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kotlety schabowe zapiekane z serem

Składniki:


• 4 kotlety schabowe
• 1 łyżka oleju
• 20 dag sera comté lub ementalera
• 15 dag gotowanej szynki
• 1 jajo
• słodka papryka w proszku
• 1 łyżeczka listków rozmarynu
• 4 gałązki rozmarynu
• sól, pieprz

Sposób przyrządzenia:
Mięso opłukać i osuszyć ręcznikiem kuchennym. Doprawić solą i pieprzem.
Kotlety smażyć na rozgrzanym oleju po 5 minut z każdej strony, przełożyć do natłuszczonego płaskiego naczynia żaroodpornego. Piekarnik nagrzać do 220ºC. Ser zetrzeć. Szynkę pokroić w małą kostkę. Jajo wymieszać z solą i pieprzem, papryką i listkami rozmarynu.
Dodać ser i szynkę, wymieszać, masę wyłożyć na kotlety.
Mięso zapiekać około 15 minut na złocisto brązowo. Gałązki rozmarynu opłukać i osuszyć.
Kotlety wyłożyć na talerze, udekorować gałązkami rozmarynu.
Podawać np. ze smażonymi ziemniakami i sałatką warzywną.

1 comment for “Kotlety schabowe zapiekane z serem

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *