Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Świeżyzna

Składniki:
• kawałki podgardla
• kawałki karkówki
• kawałki boczku
• wątroba
• sól, pieprz
• papryka
• cebula
• jabłko
• mąka
• 3/4 szklanki kwasu z kiszonej kapusty

Sposób przyrządzenia:
Bezpośrednio po oprawieniu zabitego świniaka odkroić kawałki mięsa (podgardle, karkówka, boczek) i pokroić na średnio grube plastry. Ułożyć na dużej patelni i smażyć z dodatkiem soli, pieprzu, papryki.
Pod koniec smażenia dodać kilka pokrojonych w plastry cebul oraz jabłko.
Dusić do miękkości. Na drugiej patelni usmażyć bez solenia oproszone mąką plastry wątroby, przełożyć do patelni z mięsem, zalać 3/4 szklanki kwasu z kiszonej kapusty i razem dusić około 10 minut.
Podawać z pieczywem lub gotowanymi ziemniakami.

Admin: Słyszałem że to bardzo dobre, choć nie jadłem i nie jestem pewien czy to tak jak w tym przepisie….

1 comment for “Świeżyzna

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *