Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Wieprzowina w sosie słodko-kwaśnym

Składniki:


  • 60dkg polędwiczki wieprzowej
  • 4łyżki sosu sojowego
  • 1Lyżeczka wytrawnej sherry
  • pieprz

Sos:

  • 1ząbek czosnku
  • 1maly kawałek imbiru
  • 1łyżka masła
  • 1szklanka soku pomarańczowego
  • 2łyżki maki ziemniaczanej
  • 2łyżki octu owocowego
  • 3łyżki przecieru pomidorowego
  • 1łyżka miodu
  • szczypta chilli
  • 1średnie mango
  • 4łyżki oleju
  • 1mała czerwona papryka
  • 50g grubo posiekanych orzeszków ziemnych

Sposób przyrządzenia:
Mięso pokroić w cienkie plastry a następnie w paseczki i ułożyć na talerzu.2łyżki sosu sojowego wymieszać z sherry, przyprawić pieprzem i polać nim mięso. Marynować pod przykryciem 30min..Obrac imbir i czosnek. W garnku roztopić masło, dodając wyciśnięty czosnek i starty imbir. Wlać sok pomarańczowy. Mąkę ziemniaczaną rozprowadzić w malej ilości wody , dodać do sosu zagotować. Dodać ocet, resztę sosu sojowego, przecier i miod. Przyprawić pieprzem i chilli. Zagotować i trzymać na małym ogniu. Obrać mango miąższ pokroić w kostke. Umyć warzywa i tez pokroić w kostkę. Na głębokiej patelni rozgrzać olej, dodać mięso z marynata i smażyć przez 3min. na dużym ogniu, po czym zdjąć z patelni. Mango z warzywami smażyć przez 3min. na pozostałym tłuszczu Dodać mięso i orzeszki, zalać sosem i zagotować. Podawać z ryżem gotowanym na sypko.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *