- Przecier pomidorowy Anny
- Przecier z pieczonych jabłek
- Zapiekanka ryżowa z karkówką
- Udziec jagnięcy pieczony z całymi ząbkami czosnku
- Udziec jagnięcy z pieca Ryszarda
- Jagnięcina z nutą szafranu
- Kotlety jagnięce z rozmarynem
- Baranina z kapustą włoską
- Pieczeń barania w śmietanie
- Bułgarska baranina
- Baranina z pomidorami
- Baranina z fasolką szparagową
- Mostek barani duszony z rzepą
- Baranina duszona w piwie z warzywami
- Baranina po tatarsku
- Siekane kotlety z baraniny
- Kotlety baranie z grilla
- Jagnięcina pieczona w makaronie
- Rumsztyk wołowy-smażony
- Zrazy wołowe z ziemniakami i pieczarką
- Buritos z wołowiną
- Ragout wołowe z pieczarkami
- Gulasz wołowy z winem Mileny
- Gulasz rozgrzewający
- Gulasz wołowy z piwem
- Ozór wołowy -peklowany
- Cynadry wołowe
- Potrawka wołowa z warzywami
- Cynadry baranie z grilla
- Kwaśnica na baraninie
- Pieczone ziemniaki z boczkiem
- Cukinia z mielonym mięsem
- Gulasz wołowy Waldemara
- Bitki wołowe z grzybami w śmietanie
- Bitki wołowe z suszonymi grzybami
- Bitki wołowe Mateusza
- Polędwica wołowa w zielonym pieprzu
- Befsztyk w sosie cytrynowym Eli
- Befsztyk z pieczarką, ziemniakiem i jajem
- Dzika polędwica z boczkiem
- Polędwica z pieczarkami i śliwkami
- Polędwica wołowa w czerwonym winie
- Marmurkowe muffinki
- Polędwica na bogato
- Polędwica z pieczarkami
- Befsztyki z polędwicy z szynką i serem
- Befsztyki z polędwicy z papryką
- Pieczeń wołowa skropiona wódką
- Befsztyki balsamico
- Wołowina z brokułami z kroplą sherry
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi