- Comber z sarny rolowany z kozim serem*
- Comber z sarny rolowany z kozim serem*
- Ciasta kruche i półkruche – krok po kroku
- Ciasta biszkoptowe – krok po kroku
- Pasztet z zająca na zimno
- Pasztet z baraniny
- Polędwica wołowa z papryką
- Pierś z kurczaka faszerowana bananem
- Rosół z kury
- Dorsz w sosie teksańskim
- Twarożek z kminkiem
- Surówka marchwiowo-pomarańczowa
- Sos chrzanowy
- Zupa cebulowa
- Galaretkowy sernik
- Gołąbki z sosem pomidorowym
- Fasola z boczkiem
- Ziemniaki z ziołowym twarożkiem
- Sałatka z orzechami i migdałami
- Utopenec -czeska zakąska do piwa lub wódki
- Schab z cebulkami
- Ziemniaki z grilla
- Sałatka z brokułów, fety i migdałów
- Twarożek z szynką
- Deser bananowy
- Zupa z groszku konserwowanego na wędzonce
- Saładka ziemniaczana
- Wykwintne ślimaczki z polędwiczek wieprzowych
- Wstążki indycze z pomidorkami
- Wachlarze z cukinii
- Szaszłyki z piersi kurczaka
- Szaszłyki z jagnięciny
- Barszczyk czerwony
- Ciasteczka imbirowe
- Masełko pieczarkowe
- Ziemniaki faszerowane porami
- Prosta sałatka z tuńczyka i ryżu
- Sałatka z kurczaka na słodko
- Tort florentyński
- Tort biszkoptowy z migdałami
- Tarta – Piękna Helena
- Placek ze śliwkami
- Kwadraciki
- Babka kurpiowska
- Bigos z kaczki*
- Pasztet z zająca na ciepło
- Kluski „zbójeckie” z surowych kartofli.
- Tort kokosowo-ananasowy
- Wołowina po meksykańsku
- Wieprzowina w porach
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi