- Wątróbka cielęca w sosie śmietanowym
- Śledzie nadziewane w papilotach
- Chłodnik ziołowy
- Bezy orzechowe
- Ciasto brzoskwiniowo-kokosowe
- Ciasto jabłkowe z budyniem
- Kolejna sałatka z tuńczykiem
- Całuski kawowe
- Potrawa z fasoli
- Ayam goreng jawa – smażony kurczak po jawajsku
- Gruszki z imbirem i musem czekoladowym
- Gruszki w białym winie 2
- Deser ze świeżego kokosa
- Orzechy w karmelu
- Kisiel z owoców dzikiej róży
- Ragout wołowe z pieczarkami
- Wafle z musem czekoladowym
- Zapiekanka mięsno-ziemniaczana
- Krewetki z papają 2
- Cielęcina marynowana na inny sposób, czyli „seefisch”.
- Pieczeń wołowa z duszonemi ogórkami
- Galareta z kurczaka
- Fasola po polsku
- Dorsz w sezamie
- Ciasteczka miodowo cytrynowe
- Chłodnik andaluzyjski
- Naleśniki z brzoskwiniami
- Zupa kalafiorowa ( wiosenna )
- Krokiety wiosenne
- Rumsztyki wołowe
- Ziemniaczany omlet z pomidorami
- Kulki z czekolady
- Sos koperkowy z zasmażką i śmietaną
- Sos chrzanowy 1
- Biszkopt amaretto
- Biszkopt z nadzieniem twarożkowo – bananowym
- Pasta z brokułami
- Sałatka z awokado i makaronu
- Sałatka z makaronem
- Sałatka Gyros warstwowa
- Gulasz wieprzowy z czerwonym winem i śliwkami
- Zawijane pieczywo lavash
- Kurczak z chili
- Markizy królewskie
- Makowiec w cieście cytrynowym
- Kruche ciasteczka
- Kremówki
- Ciasto maślane
- Ciasto kokosowe I
- Fantazja z orientalnych warzyw Bonduelle i krewetek*
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi