Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Comber z sarny rolowany z kozim serem*

*Cykl – przepisy mistrzów.
Składniki: sarnina6uc.jpg
Comber z sarny bez kości 600 g
kozi ser 300 g
tymianek 20 g
cytryna 50 g
żurawina do mięs 100 g
chrzan 100 g
pomarańcze 100 g
dżem porzeczkowy 100 g
wino czerwone wytrawne 100 g
sól, pieprz biały mielony
sałata strzępiasta szczypiorek i skórka pomarańczowa do dekoracji
Sposób przyrządzenia:
Comber z sarny oczyścić z błon i zamarynować w przyprawach i winie przez min. 4 godziny. Następnie nafaszerować comber kozim serem i podwedzić w garnku na sitku z tymiankiem przez ok. 15 minut. Zrolować na grubość bagietki i piec w temp. 200 stopni przez ok. 15-20 minut. Sporządzić sos cumberland z żurawiną i ułożyć wszystko na talerzu, dekorując sałatą strzępiastą, szczypiorkiem i skórką pomarańczową.

Autor: Grzegorz Bilnicki


Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *