- Żurek wielkanocny.
- Pasta z wątróbki drobiowej.
- Pasztet z królika.
- Hangikjöt – wędzona baranina.
- Vínarterta
- Saltkjöt og baunir
- Saltkjöt – solona jagnięcina
- Kluski przecierane z ziemniaków.
- Ser topiony.
- Polewka
- Czernina (czarnina)
- Surówka z marchwi z orzechami.
- Zając po staropolsku.
- Gołębie pieczone.
- Pstrąg w dziesięć minut.
- Sznycel wiedeński “po amerykańsku”
- Udziec jelenia w śmietanie.
- Jajka faszerowane.
- Mazurek bananowy.
- Bułeczki pszenne
- Survival – rośliny jadalne.
- Naleśniki pomarańczowo-migdałowe.
- Sos Vinegrette
- Klasyczna niemiecka sałatka z ziemniaków.
- Ryba maślana smażona w głębokim tłuszczu.
- Laulau – potrawa hawajska
- Blue lagoon
- Black devil
- Ciasteczka Brownies
- Cynamonowe ciasteczka
- Sos słodki musztardowo-koperkowy
- Papardelle zapiekane
- Fasolka Arka
- Tarta z tuńczykiem
- Tort Makowy
- Krewetki z pieczarkami Tinci
- Szaszłyk z kurczaka 4
- Filet z kurczaka w cieście.
- Schab z pieczarkowym farszem.
- Konkurs… zwycięzcą jest…
- Reklama – kulinaria i przepisy kulinarne – kuchnia
- Ryba maślana z chipsami ziemniaczanymi.
- Owoce morza duszone.
- Ognisty sos czosnkowy.
- Modra kapusta.
- Słodkie uszka.
- Okonie smażone.
- Panga z jarzynami.
- Galareta wieprzowo drobiowa.
- Golonka wieprzowa po węgiersku.
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi