Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Panga z jarzynami.

Składniki:

  • 300g ryby
  • 1 nieduża cebula
  • kawałek selera
  • 1 marchewka
  • 250ml bulionu rybnego
  • 4 ząbki czosnku+ w proszku
  • pieprz, sól
  • 4 młode cebulki ze szczypiorem
  • 1 mały pomidor
  • 250ml śmietany


Sposób przyrządzenia:

Pokrajaną cebulę zeszklić na tłuszczu, dodać pokrojony seler, marchewkę i smażyć aż się zeszklą, wlać bulion rybny, dodać przekrojony czosnek oraz czosnek w proszku oraz pieprz i sól, położyć rybę na warzywach i chwile gotować. Dodać młode cebulki ze szczypiorem przyciętym na długość około 15 cm, pokrojonego pomidora i wszystko chwile gotować. Rybę wyjąć, dolać śmietanę i gotować aż uzyska się właściwą konsystencje sosu. Rybę położyć z powrotem do naczynia, chwile gotować na niezbyt dużym ogniu.

Więcej przepisów na Panga :
Panga pieczona
Panga cytrynowa
Panga z jarzynami
Panga glazurowana na ostro

8 comments for “Panga z jarzynami.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *