- Zupa z baraniny z fasolką i ziemniakami
- Zupa z bażanta węgierska
- Zupa fasolowa z kiełbasą
- Zupa z wołowiną
- Warzywny knedel
- Zupa rybna węgierska
- Sandacz w czerwonym sosie
- Farsz orzechowy do naleśników
- Sos waniliowy Sabiny
- Knedle ziemniaczane ze śliwkami
- Knedle z ryżu ze śliwką
- Paprykowy bulion
- Węgierskie kulki
- Wołowina na ostro
- Knedelki ziemniaczane
- Zupa koperkowa Lidii
- Koktajl z arbuza i melona
- Kluseczki węgierskie
- Zupa z kiszonej kapusty
- Kalafior smażony w cieście
- Kalafior smażony
- Kotlety szpinakowo-ziemniaczane
- Leczo po węgiersku
- Papryka faszerowana grzybami i ryżem
- Paprykarz śmietanowy z grzybów
- Ziemniaki z papryką po węgiersku
- Surówka z kapusty kwaszonej
- Rzodkiewka ze śmietaną i jajkami
- Sok ze świeżych ogórków
- Sos z jeżyn i malin
- Farsz z flaczków cielęcych do pierogów
- Farsz z wątroby wołowej do pierogów
- Farsz z kiszonej kapusty do pierogów
- Farsz z kapusty i twarogu do pierogów
- Groszek chiński z sezamem
- Dressing francuski
- Sałatka z rzeżuchy i koziego sera
- Pikantne orzechy pecan
- Śmietanowe tofu
- Pieczone szalotki z cukrem
- Spaghetti Anastazji
- Kremowy szpinak
- Glazurowane marchewki
- Pieczone buraki z cynamonem
- Farsz ze śledzia do pierogów
- Farsz z kury i ryżu do pierogów
- Kasza jęczmienna ze śmietaną
- Jajka sadzone w piekarniku
- Zielony groszek z kalafiorem
- Zapiekanka ziemniaków i jajek
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi