- Przystawka piwosza
- Galaretka z kurczaka*
- Śledzie z grzybami
- Śledz w zalewie cytrynowej
- Kugel z cebuli
- Śledzie w zalewie śliwkowej
- Mus z szynki
- Matjas z jabłkiem i borówką
- Śledzie zwyczajne podane bez ości
- Taborowy śledz
- Śledzie po kresowiecku w winnej zalewie
- Śledź na zielono
- Tatar z awokado
- Galaretka z golonki
- Pasztet na sposób strasburski
- Śledzie z pomidorami, cebulą i miodem
- Śledzie Wojtka
- Śledzie w śmietanie
- Galaretka z jajkami przepiórczymi
- Śledzie w cytrynie
- Śledzie z porem w marynacie
- Śledź zwijany z jabłkami
- Śledź po wileńsku
- Śledzie w śmietanie
- Śledź w galarecie z porto
- Pasztet z drobiowych wątróbek z pieczoną bułeczką*
- Śledź po łowicku
- Marynowane śledzie
- Śledź po kaszubsku
- Śledż po grecku
- Szynka w galarecie
- Tofu w sezamie
- Roladki z szynki z kremem chrzanowym
- Pomidory faszerowane tunczykiem
- Koreczki ze śledzi
- Mieszki z niespodzianką.
- Śledź w sosie majonezowym
- Pakieciki w galarecie
- Różki obfitości
- Galaretka z wieprzowiny
- Śledzie w oleju
- Śledzie cygańskie w/g pana Rysia
- Śledzie cytrynowe
- Śledź „pod pierzynką”
- Śledź po góralsku
- Matjas z jabłkiem i borówką*
- Śledzie marynowane na sposób minogów – polecamy!
- Bakłażan ze szparagami*
- Śledzie po ropczycku.
- Tatar.
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi