Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tatar z awokado

Składniki:


• 2 duże owoce awokado
• 2 nieduże cebule
• 3 łyżki majonezu
• 3 łyżki posiekanej natki pietruszki i szczypiorku
• liście sałaty
• 25 dag mięsa na Tatar
• 1,5 łyżki kaparów
• sok z cytryny
• ketchup
• sól, pieprz

Sposób przyrządzenia:
Majonez doprawić solą i pieprzem, tak by był dość pikantny.
Odłożyć łyżkę, a do reszty dodać trochę ketchupu i łyżkę pokrojonej zieleniny.
Mielone mięso wymieszać z drobno posiekaną cebulą, odłożonym majonezem, łyżką zieleniny i łyżką kaparów.
Dodać pieprz do smaku. Owoce awokado przekroić wzdłuż na pół, wyjąć pestkę, miąższ natrzeć sokiem z cytryny, zagłębienie napełnić nadzieniem. Duży talerz wyścielić liśćmi sałaty i ułożyć na nich awokado tak, żeby środek naczynia pozostał pusty.
Potrawę udekorować resztą kaparów i zieleniny, a na środku talerza umieścić salaterkę z sosem.
Podawać z grzankami z pieczywa tostowego i razowym chlebem.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *