- Nocne szaleństwa – poranna katasrofa
- Szybki tort „Kaprys”
- Sos sojowy i inne sosy przyprawowe.
- Barszcz z gwiazdami
- Łosoś marynowany koniakiem
- Kolorowe delicje
- Papryka marynowana
- Gulasz z jelenia
- Roladki indycze z nadzieniem ziołowym
- Ryba w sosie czosnkowym
- Węgorz w sosie koperkowym
- Szczupak pieczony w maśle i koperku.
- Dorsz inaczej czyli zapiekanka.
- Miętus po raz pierwszy, drugi i trzeci
- Z kuchni smakosza sprzed 100 lat- cz.1
- Z kuchni smakosza sprzed 100 lat – cz. 2
- Z kuchni smakosza sprzed 100 lat – cz. 3
- Strogonoff z…. fisha
- Pstrąg na przeziębienie
- Nazajutrz, czyli sposób na kaca
- Makaron ryżowy i sojowy.
- Staropolska szynka
- Marynowanie mięs
- Marynata do mięsa wołowego
- Kurczakowe curry
- Sałatka z papryki z cukinią
- Roladki z indyka o musztardowej nucie
- Sałatka z fasolą i pieczonym camembertem
- Sałatka z makaronem w sosie z fety
- Rolada śląska wołowa
- Penne z brokułami i gorgonzolą
- Gulasz z indyka z pieczarkami
- Makaron z wołowiną
- Makaron z konserwą mięsną
- Makaron z tuńczykiem 2
- Makaron z boczkiem
- Makaron z boczkiem 2
- Makaron z grzybami
- Minestrone z makaronem
- Makaron z łososiem
- Schab pieczony po warszawsku.
- Grzaniec
- Czarny rusek
- Rum z limonką
- Aleksander
- After sex
- Southern Screw
- Magnum
- Rumowy szok
- Ryby – porady praktyczne
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi