Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Sałatka z fasolą i pieczonym camembertem

Skład:

  • 1 puszka zielonej fasoli szparagowej – 500g (może być mrożona)
  • 1 puszka białej fasoli „jaś” 
  • 250g ½ pomarańczy 1 ząbek czosnku
  • 4 łyżki oleju lub oliwy
  • 2 łyżki octu winnego (ja daje aceto balsamico)
  • 1 łyżka miodu
  • Pieprz,
  • 1 peczek estragonu
  • 1 camembert
  • 2 łyżki mąki
  • 1 jajko
  • 40 g czipsow ziemniaczanych

Sposób wykonania:

Pomarańczę wyszorować następnie sparzyć wrzątkiem, zetrzeć na tarce o małych oczkach. Z pomarańczy wycisnąć sok. Czosnek obrać i drobniutko posiekać. Skórkę pomarańczową, sok i czosnek, olej, ocet i i miód dobrze wymieszać. Przyprawić solą i pieprzem. Fasolkę i „jasia” dobrze osączyć na sicie, dodać sos i wymieszać. Dodać posiekany estragon i odstawić na 30 minut. Camembert pokroić na ósemki, każdą panierować najpierw w mące, jajku i w pokruszonych czipsach. Krótko smażyć na rumiano na mocno rozgrzanym tłuszczu. Osączyć na papierowym ręczniku i dodać do sałaty. Podawać natychmiast. Pycha!

1 comment for “Sałatka z fasolą i pieczonym camembertem

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *