- Pieczarki z patelni
- Sałatka pieczarkowa z ogórkiem
- Pasta z szynki z ogórkiem
- Żółta pasta z bryndzą
- Pasta na czerwono z bryndzą
- Pasta z sardynek i bryndzy
- Pata z tuńczyka z ogórkiem
- Pasta z anchois i serka
- Pasta z łososia Ewy
- Pasta z wędzonej makreli i twarogu
- Pasta z wędzonej makreli z ogórkiem
- Pasta z niebieskiego sera pleśniowego
- Pasta z żółtego sera Weroniki
- Pasta chrzanowa na twarożku
- Pasta z twarogu i rzodkiewek
- Zielona pasta twarogowa
- Pasta jajeczna Mariusza
- Sałatka ozorkowa
- Gulasz jagnięcy Marzeny
- Pasta dyniowa
- Sos koniakowy do płonących deserów
- Sos wiśniowy z winem
- Sos truskawkowy z limonką
- Sos śmietankowy do ryby
- Sos majonezowy hiszpański
- Zielony sos z kaparami i anchois
- Ostry sos curry
- Sos kawiorowy
- Sos cebulowy z czosnkiem i papryką
- Sos oliwkowo koperkowy
- Zielony sos majonezowy
- Pikantny sos orzechowy
- Sos ogórkowo miętowy
- Sos żurawinowy z brendy
- Sos cebulowo chrzanowy
- Barszczyk czerwony Marzeny
- Sałatka „Ogrodowa” – w 5 minut gotowa!
- Kompot ze śliwek Marzeny
- Makaronowa sałatka PENNE
- Konfitura z pomarańczy
- Ciasto z makiem i jabłkami
- Sos pietruszkowy Marzeny
- Grzyby gotowane w winie
- Jabłkowa herbatka
- Grillowane banany z boczkiem
- Grillowany pstrąg nadziewany selerem
- Zupa mleczna z rodzynkami
- Pory duszone w śmietanie
- Surówka z jabłek, selerów i rzeżuchy
- Kapusta włoska z pomidorem
Nowa odsłona popularnego portalu z przepisami kulinarnymi