Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Smażone bakłażany*

Składniki:

  • 2 średniej wielkości bakłażany
  • sól,pieprz
  • 1jajko
  • 1 łyżka mleka
  • 3\4 szklanki tartej bułki
  • olej do smażenia
  • po pół strączka papryki żółtej,zielonej i czerwonej
  • 1cebula
  • 1 pomidor
  • świeże zioła

Sposób przyrządzenia:
Bakłażany dokładnie umyć,pokroić wzdłuż na plastry gruboćś 1-1,5cm,oprószyć solą,odstawić na 20 minut. Plastry bakłażana opłukać wodą,osuszyć panierować najpierw w jajku rozkłóconym z mlekiem i pieprzem,a potem w tartej bułce. Kłaćś na dobrze rozgrzany tłuszcz,smażyć na rumiano,osączyć na bibułowych serwetkach,ułożyć na półmisku. Papryki pokroić w cienkie paski,cebulę na krążki,pomidora w kostkę. Warzywami i listkami ziół posypać bakłążany.
Przepis nadesłany na III edycją konkursu. Autor: Myszka

2 comments for “Smażone bakłażany*

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *