Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kotlety z niespodzianką*

Składniki:

  • 4 filety z piersi kurczaka
  • czerwona papryka
  • cebula
  • 20 dag pieczarek
  • 10 dag żółtego sera
  • pół pęczka szczypiorku
  • 3 łyżki płatków kukurydzianych
  • 2łyżki mąki
  • jajko
  • 3 ugotowane ziemniaki
  • 2 łyżki jogurtu naturalnego –
  • sól i pieprz do smaku –
  • olej do smazenia

Sposób wykonania:
Piersi kurczaka umyć i osuszyć papierowym ręcznikiem. Każdą pierś naciąść tak,aby powstała dość głęboka kieszeń.Mięso natrzeć dokładnie solą i pieprzem.Pieczarki,cebulę oraz paprykę oczyścić,drobno posiekać.Na patelni rozgrzać olej. Wrzucić pieczarki z cebulą, obsmażyć,dodać paprykę oraz posiekany szczypiorek .Przez chwilę smażyć razem.Doprawić do smaku solą i pieprzem .Patelnię zdjąć z ognia,farsz wymieszać ze startym serem.Przygotowane kieszonki napełnić farszem,brzegi starannie spiąć wykałaczkami.Wymieszać mąkę z płatkami kukurydzianymi.Mięso panierować w jajku i mące z płatkami.Smażyć na złoty kolor. Ziemniaki przepuścić przez praskę,wymieszać z jogurtem. Szprycką wycisnąć na blachę ozdobne kleksy.Piec 10 min w temp 180 st .podawać z kieszonkami .
Przepis nadesłany na III edycją konkursu. Autor: Myszka

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *