Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Warzywa

Szaszłyki z pomidorków i ogórków

Składniki: 300 g pomidorków koktajlowych 1 ogórek 4 rzodkiewki 2 kabanosy 200 g sera mozzarella 150 g żółtego sera pieprz Sposób wykonania: Pomidorki pokroić na cząstki, ogórki i rzodkiewki w grube plasterki, kabanosy na mniejsze kawałki a ser w kostkę. Wszystko nabijać na przemian na patyczki do szaszłyków. Oprószyć je odrobina pieprzu.

Fasola zapiekana w sosie

Składniki: 500 g suszonej białej fasoli 150 g bekonu 2 cebule 6 gałązek rozmarynu 2 łyżki koncentratu pomidorowego 2 łyżki brązowego cukru 2 łyżeczki mielonej gorczycy 1 łyżeczka mielonego imbiru 2 łyżki octu sól pieprz Sposób wykonania: Fasolę zalać wodą i odstawić na noc. Następnego dnia gotować w tej samej wodzie w której się moczyła…

Czerwona kapusta w winie

Składniki: 1 czerwona kapusta 200 g rodzynek 1 szkl. czerwonego wina 1 cebula 1 łyżka masła 1 łyżka brązowego cukru 2 listki laurowe 4 ziarna ziela angielskiego sól Sposób wykonania: Posiekaną cebulę zeszklić na rozgrzanym maśle. W między czasie poszatkować kapustę a rodzynki sparzyć wrzątkiem i razem wrzucić do cebulki. Całość dokładnie wymieszać, wrzucić jeszcze…

Ziemniaki z jogurtowym sosem i szynką

Składniki: 6 ziemniaków 150 g jogurtu naturalnego olej sól ząbek czosnku 6 plasterków szynki pieprz Sposób wykonania: Ziemniaki dokładnie oczyścić nie obierając ich ze skórek po czym każde owinąć w folię aluminiową. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i piec około 40 minut. W między czasie do jogurtu dodać posiekany czosnek i doprawić do…