Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Kapusta

Czerwona kapusta w winie

Składniki: 1 czerwona kapusta 200 g rodzynek 1 szkl. czerwonego wina 1 cebula 1 łyżka masła 1 łyżka brązowego cukru 2 listki laurowe 4 ziarna ziela angielskiego sól Sposób wykonania: Posiekaną cebulę zeszklić na rozgrzanym maśle. W między czasie poszatkować kapustę a rodzynki sparzyć wrzątkiem i razem wrzucić do cebulki. Całość dokładnie wymieszać, wrzucić jeszcze…

Gulasz ziemniaczany z kapustą

Składniki: 6 ziemniaków 2 cebule 15 dag kiszonej kapusty łyżka koncentratu pomidorowego sól pieprz 3 suszone grzyby 2 łyżki kwaśnej śmietany olej Sposób wykonania: Namoczone grzyby pokroić  na mniejsze kawałki, ziemniaki pokroić tak jak na frytki, cebulę posiekać a kapustę poszatkować. Następnie cebulę zeszklic na rozgrzanym oleju po czym dodać ziemniaki i chwile smażyć. Wówczas…

Kluski z kapusty

Składniki: 1 kg białej kapusty 2 jajka 1 szkl. mąki 10 dag oleju sól szczypta cukru szczypta gałki muszkatołowej Sposób wykonania: Kapustę poszatkować po czym wrzucić do rondla z rozgrzanym olejem i trzymać na ogniu około 30 minut. Po tym czasie ją ostudzić a potem zemleć w maszynce. Następnie dodać do niej mąkę oraz wbić…

Kiszona kapusta z buraczkami

Składniki: 0, 5 kapusty kiszonej 2 szkl. białej fasoli 2 czerwone buraki 1 cebula olej sól pieprz Sposób wykonania: Kapustę sparzyć wrzątkiem, buraki i fasolę ugotować osobno w osolonym wrzątku . Następnie ugotowane buraki pokroić w słupki, cebulę pokroić w kostkę. Dodać poszatkowaną kapustę oraz ugotowana fasolę. Całość dokładnie wymieszać i skropić olejem. Doprawić do…