Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

marek

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 524 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Kuchnia góralska jej charakterystyka #45118
    marek
    Participant

    Nie rozumiem po co cytowany jest ten post?

    in reply to: Ryby #45115
    marek
    Participant

    Nie do końca rozumiem co miałaś na myśli cytując Bazylcię. Nick tilapia sugerować mą że jesteś zainteresowana przepisami z tą rybą? Kilka czeka na publikację, cierpliwości.

    in reply to: Kuchnia brytyjska #45111
    marek
    Participant

    [b]Anerite napisał:[/b]
    [quote]Problem polega na tym, ze nie ma powiadomien o postach, to sie nie wie, ze ktos o cos prosi. Chetnie poszukam i wysle, jesli jeszcze mam, znaczy Olivera, czy tak? Anerite.[/quote]

    "Zaznacz to pole, jeśli chcesz być informowany o odpowiedziach w tym temacie." Można być powiadamianym, (tylko zarejestrowani) gdyż potrzebny jest adres poczty elektronicznej. Trzeba zaznaczyć pole pod modułem do dodawania postów.

    in reply to: Obiad dla Wlocha #45103
    marek
    Participant

    W Londynie zaprosiliśmy do polskiej restauracji angielkę. Chcąc ją uraczyć typowo polskim daniem zamówiliśmy właśnie zrazy z kaszą gryczaną. Ja zjadłem ze smakiem, ona poprosiła o talerz, przełożyła nań zraza, a kaszę odstawiła i przepraszając oświadczyła że nie rozumie jak można jeść coś tak nieprzyjemnie pachnące.

    in reply to: Obiad dla Wlocha #45100
    marek
    Participant

    Z kaszą gryczaną radzę uważać, dla wielu obcokrajowców jest nie do przełknięcia. Jeśli się jednak zdecydujesz, przygotuj alternatywny dodatek. Równie tradycyjnie polskie będą buraczki i ziemniaki ze zrazem zawijanym.

    in reply to: dieta niskocholesterolowa #45090
    marek
    Participant

    Hihihihi pewnie smacznie gotujesz, a i znajomi wygodni 😉

    in reply to: sałatki #45089
    marek
    Participant

    Kasieńka, publikuj swoje przepisy. Ta sałatka będzie interesowała jak mniemam innych, a nie wszyscy czytają forum. Opisz ją dokładniej i opublikuj proszę. Przy okazji witam w naszym gronie. Pozdrawiam.

    in reply to: Komentarze #45074
    marek
    Participant

    Jest wiele niedogodności w module na którym "powieszona" jest pychotka, a których my nie możemy wyeliminować. Ale niestety nie ma możliwości ingerencji w gotowy produkt. Trzeba się więc z nimi pogodzić. Nie są one zresztą zbyt dokuczliwe, zawsze jest forum na którym można się podzielić uwagami co do przepisów. Pozdrawiam i dziękuję za uwagi Irenko.

    in reply to: Kuchnia góralska jej charakterystyka #45066
    marek
    Participant

    Kilka pomocnych adresów stron:
    [url]http://www.pot.gov.pl/menu1/bia/opracowania/kuchnia/[/url]
    [url]http://www.lookgaleria.pl/?s=szukaj&szukaj_fraza=%22kuchnie%20regionalne%22&szukaj_wyswietlpo=30&szukaj_sortuj=data[/url]
    [[url]http://www.swiat-alkoholi.pl/site/?item=60url][/url]
    [url]http://www.sandomierz.pl/index.php?id=557&PHPSESSID=764c11c8f913d44acfed7563f5e19b07[/url]

    in reply to: Pomidorowe nieporozumienie #45064
    marek
    Participant

    Ciekawy materiał, dziękuje Irenko.

    in reply to: Szynkowar #45052
    marek
    Participant

    Ależ ja nikogo o wrogość nie posądzam. Jednak jest coś takiego jak etykieta internetowa. Zamieszczanie linków na cudzej stronie wymaga zgody. Ja też odwiedzam Waszą stronę, ba oceniam ją bardzo wysoko jednak linków do pychotki tam nie zamieszczam. Pozdrawiam.

    in reply to: Ostra kuchnia #45039
    marek
    Participant

    Ciekawe informacje, warto odwiedzić podane przez Irenkę afresy.

    in reply to: Nic nie wyrzucam… #45022
    marek
    Participant

    Gdzie ten temat o zupie z odpadków?

    in reply to: Ostra kuchnia #45019
    marek
    Participant

    A dlaczego nie?

    in reply to: Pierwsza partia konkursowa #45014
    marek
    Participant

    Julia 125 zarejestruj się proszę aby nie było potem problem z identyfikacją zwycięzców. Życzę Ci abyś wygrała jedną z nagród.

Viewing 15 posts - 136 through 150 (of 524 total)