Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

marek

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 481 through 495 (of 524 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Gdzie to wstawic? #42221
    marek
    Participant

    Bazylio bêdzie dzia³ "W staropolskiej kuchni"

    in reply to: Ryby #42220
    marek
    Participant

    Witlinek (Merlangius merlangis) – cia³a op³ywowe, g³owa ostro zakoñczone. W±sik na dolnej szczêce ma³y lub go brak. Lina boczna wygiêta koloru br±zowego. Grzbiet szary lub oliwkowy, po³yskuj±cy. Brzuch bia³y. Boki srebrne. P³etwy szare, lekko czarne na krawêdziach Nasada p³etwy piersiowej z czarn± plam±. P³etwa odbytowa z bia³± obwódk±. Do¿ywa 13 lat i dorasta do 70 cm.

    [img size=150]http://home.no.net/owinther/images/hvitting.gif[/img]

    in reply to: Ranking #42219
    marek
    Participant

    A ja kocham Was. 🙂

    in reply to: Gdzie to wstawic? #42207
    marek
    Participant

    Poda³em zród³o pochodzenia przepisu na bigos "autorstwa" Krzysztofa, a on sam dosta³ pisemnie ostrzezenie. Wiêc vzamieszczaæ ponownie nie ma sensu. Adres jest podlinkowany do strony polonia.

    in reply to: Ranking #42205
    marek
    Participant

    Bedzie uaktualniany zawsze w pierwszym dniu miêsi±ca.

    in reply to: Ryby #42194
    marek
    Participant

    [img size=150]http://www.deepseafish.net/DeepSeaFishHome21003_files/butterfish.gif[/img]

    in reply to: Witam #42190
    marek
    Participant

    Witaj Ire_ko, mi³o ¿e jeste¶ z nami. Je¶li masz jakie¶ przepisy zaprszam do publikowania. Mo¿esz prze³aæ na moj± pocztê, a ja je obublikujê z Twoim podpisem.

    Post edited by: tinca, at: 2005/01/25 14:46

    in reply to: Dieta South Beach #42187
    marek
    Participant

    :laugh: [u]Dosta³[/u] Bazylio, dosta³

    in reply to: Dieta South Beach #42184
    marek
    Participant

    Zawsze i chêtnie pomogê Bazylio

    [img size=150]http://www.uniquelygifted.com/CandidCards/pictures/sailor_saluting_lg_wht.gif[/img]

    in reply to: Dieta South Beach #42182
    marek
    Participant

    [url]http://kalorie.net/modules.php?name=MReviews&op=show&rid=69[/url]

    [url]http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=17365&w=13727928&v=2&s=0[/url]

    [url]http://f.kuchnia.o2.pl/temat.php?id_p=11503[/url]

    [url]http://www.claudia.pl/bizz/claudia/a/tekst.jsp?news_id=5561&place=bizz_claudia_main_a[/url]

    [url]http://polki.wp.pl/wiadomosc.html?wid=5184550&kat=1691&katn=Diety&widn=Menu+po%B3udniowych+pla%BF&ticket=6700345135023188bTg2r7Ir0%[/url]

    Powodzenia Bazylio 🙂

    [img size=150]http://www.lifechangersweightcontrol.com/book.jpg[/img]

    in reply to: Amerykańskie impresje kulinarne #42178
    marek
    Participant

    Przepraszam ale jest to tekst testowy. :unsure:

    in reply to: bazylia ponad wszystko #42172
    marek
    Participant

    Odczucia smakowe s± bardzo subiektywne. Jednemu smak odpowiadadla innego jest obrzydliwy. Dla mnie kolendra jest ok natomiast tymianek feeeee.

    in reply to: No to zaczynamy #42164
    marek
    Participant

    Witaj, cieszymy siê ¿e chcesz byæ z nami.
    [img size=150]http://www.rhinelander.k12.wi.us/RHS/images/flowers.gif[/img]

    in reply to: No to zaczynamy #42137
    marek
    Participant

    Oby Bazylio, oby. Dla nas wszystkich niech siê rozrasta. 🙂 🙂 🙂 Mi³o ¿e tutaj zawita³a¶. 🙂

    in reply to: Hejo!!! #42115
    marek
    Participant

    Mi³o Ciê widzieæ Bacardi. Mam nadziejê ¿e zagoscisz tutaj z nami na sta³e i czynnie w³±czysz siê w ¿ycie strony. 🙂 🙂 🙂

Viewing 15 posts - 481 through 495 (of 524 total)