Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

marek

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 524 total)
  • Author
    Posts
  • in reply to: Lasagne #46390
    marek
    Participant

    W pełni się z Tobą zgadzam Martynko.

    in reply to: kuchnia wloska #46026
    marek
    Participant

    Smacznego Aga 🙂

    in reply to: kuchnia wloska #46357
    marek
    Participant

    Smacznego Aga 🙂

    in reply to: Makaronowa sałatka z kurczakiem #46006
    marek
    Participant

    Brzmi smacznie i ciekawie 🙂

    in reply to: sprawdzone przepisy świąteczne #45993
    marek
    Participant

    Polecam lekturę [url]http://pychotka.pl/index.php?option=com_search&Itemid=27&searchword=kutia&submit=Szukaj&searchphrase=exact&ordering=newest[/url] Oraz [url]http://pychotka.pl/tag/bo%bfe-narodzenie/[/url], [url]http://pychotka.pl/tag/wigilia/[/url] Coś ciekawego dla siebie tam na pewno znajdziesz. Pozdrawiam.

    in reply to: Sprawianie karpia #45992
    marek
    Participant

    Oczywiście ten ktoś miał rację. Natychmiastowe płukanie jamy brzusznej patroszonej ryby może zapobiec nieszczęściu.

    in reply to: Poziom przepisow #45903
    marek
    Participant

    Problemy techniczne bywają na wszystkich stronach internetowych. Co się działo w konkretnej chwili, z konkretnym przypadkiem trudno ustalić. Serwery są wynajęte i nie ma do nich fizycznego dostępu. Teraz już jest ok czy nadal masz ten problem?

    in reply to: Poziom przepisow #45900
    marek
    Participant

    Re. Albatros, czy moje wyjaśnienia Cię nie satysfakcjonują? Ja nawet nie jestem pewien czy już opublikowano 10000 przepis.

    in reply to: Poziom przepisow #45897
    marek
    Participant

    [b]Albertos napisał:[/b]
    [quote]Nikt nie wnosił pretensji? Właśnie skontaktowała się ze mną osoba, która nie otrzymała nagrody książkowej z poprzedniego jakiegoś konkursu… Więc już teraz zaczynam wszystko rozumieć. Nie wierzę w przypadki. Szczególnie takie…[/quote]
    Witam. Miałem zamiar zakończyć dyskusję ale zostałem sprowokowany supozycjami kolegi Albatrosa. Gdybyś szanowny Kolego śledził uważnie to co się dzieje to byś zauważył że dystrybucją nagród zajmowali się zazwyczaj ich fundatorzy którym my przekazywaliśmy listę nagrodzonych osób wraz z ich adresami. Bywało że ktoś nie otrzymał nagrody. Aby to zmienić w tym konkursie to my zajęliśmy się dystrybucją nagród które przekazali nam sponsorzy. Twoje sugestie są wyssane z palca i nie poparte żadnymi dowodami. Poniekąd Cię rozumiem. IPod to cenniejsza nagroda niż ciekawe wydawnictwa. Powtarza się sytuacja z innych portali kulinarnych i dyskusji na ich forach. Osoby „pokrzywdzone” częstokroć okazywały się być aktywnymi użytkownikami portalu niejako konkurencyjnego. Ja niczego nie suponuję ale……… Mam nadzieję że się mylę i pozdrawiam.
    PS. Dziwię się że osoba która nie otrzymała nagrody poinformowała o tym fakcie Ciebie, a nie administratora Pychotki.

    in reply to: Poziom przepisow #45893
    marek
    Participant

    Witam. Co prawda to nie ja publikuję nadesłane przepisy i to nie ja je odbieram na skrzynkę pocztową. Wiem tyle że na publikację czeka kilkaset przepisów więc raczej nie da się wykluczyć że Twoje dwa maile nie zostały odebrane razem. Teraz nie sposób odtworzyć jak to było ponieważ przepisy są kopiowane, a maile skopiowane usuwane ze skrzynki. Pozdrawiam.

    in reply to: Poziom przepisow #45891
    marek
    Participant

    Sorry za zwłokę, ale „kolejka” do publikacji jest bardzo długa, a o kolejności decyduje termin nadsyłania.

    in reply to: Poziom przepisow #45855
    marek
    Participant

    Prawdopodobną przyczyną jest wklejanie przepisów bezpośrednio z Worda. Należy je skopiować do notatnika i dopiero potem na portal do publikacji. W poście Ireny widzisz te znaki bo to jest kopia tego co on wyświetla na swoim monitorze. Ja w przepisach które Irena skopiowała mam wszystko ok.

    in reply to: Poziom przepisow #45847
    marek
    Participant

    Ja też nie mam zielonego pojęcia dlaczego tak się dzieje.

    in reply to: Poziom przepisow #45845
    marek
    Participant

    „W lutym 2010 roku, odbędzie się wielkie otwarcie Restauracji Polka w Żelazowej Woli.

    Obchodom 200. urodzin Fryderyka Chopina towarzyszyć będzie otwarcie restauracji Polka w Żelazowej Woli. Koncepcja smaków i wnętrz restauracji sygnowana jest nazwiskiem Magdy Gessler.

    Goście restauracji Polka będą mogli wybrać z bogatego menu dania takie jak barszcze kiszone białe i czerwone, patelenki ze skwierczącą kaszanką na jabłku z chrzanem, schabowe wielkie jak talerze z naturalnie kiszoną kapustą, zupy pełne aromatów z polskiej ziemi. W karcie znajdą się także ciasta, o których marzymy, kiedy babcie nam opowiadają oraz gorzki, czekoladowy Tort Chopin, poważny i muzyczny jak nazywa go Magda Gessler.”

    U mnie na komputerze tak wygląda cytowany przez Ciebie tekst. Ciekawe bo w Twojej kopi jest faktycznie masę dziwnych znaków. Ciekaw jestem jak inni mający „Polską” klawiaturę widzą ten tekst. Proszę odpowiedzcie. Dziękuję z góry.

    in reply to: Restauracja Polka w Żelazowej Woli #45844
    marek
    Participant

    Mniammmmm, aż ślina napływa do ust czytając ofertę.

Viewing 15 posts - 16 through 30 (of 524 total)