Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
marekParticipant
Nawzajem. Zrobię tak jutro. 🙂
marekParticipantTrudno się z Toba nie zgodzić. Moja mama tak przechowywała suszone grzyby. Powodowane to było tym że tak owoce jak i grzyby nie były pozbawione zupełn ie wilgoci więc przechowywane w innych warunkach pleśniały.
marekParticipantZanim zamieścisz link reklamujący jakiś produkt wypada zapytać administratora o pozwolenie.Nie zapytałeś więc link przestał być aktywny.
marekParticipantZdecydowanie cpolecam słoje, wcześnie odpowiednio przygotowane tzn wysterylizowane we wrtzątku lub w piekarniku. Są specjalne plastikowe pojemniki ale moim zdaniem cześć składników chemicznych przenika do przechowywanego suszu. Słoję szklane to produkt naturalny, głównym składnikiem jest krzem i dodatki takie jak węglan sodu czy mączka wapienna. Reasumijąc słoje szklane, szczelnie zamknięte. Warunkiem oczywiście jest dobra jakość suszu, zbyt wilgotne pokryją się, często bardzo szkodliwą pleśnią. Powodzenia.
marekParticipantMoim zdaniem gotować w takiej ilości wody aby została całkowicie wchłonięta, no i zasadnicza kwestia używać ryżu nie łuszczonego, dzikiego. Można też ryż przygotować na parze, najlepsze do tego są specjalne naczynia wyplatane z drewna.
marekParticipantWszyscy mają to głeboko w d…. Irenko. Nawet odpisać nie raczą.
marekParticipantJeśli interesuje Cię profesjonalne szkolenie poszukaj pod tym linkiem:
[url]http://polishcook.webpark.pl/adresy.html[/url]marekParticipantPowodzenia w uprawie, zapewniam warto. Zioła nadają smaku i aromatu jakiego nie podobna uzyskać w inny sposób. A i są bardzo pomocne w trawieniu co też nalezy docenić. Pozdrawiam.
marekParticipantBywa i tak że właściciel w pogoni za zyskiem nie dba o czystość. Myli się moim zdaniem, takie podejście do klijenta jest powodem że brudny lokal odwiedza sie tylko raz.
marekParticipantTak Irenko to byłem ja, ale nie wyszłem, tylko mnie wywaliło zaraz po wejściu. O tej porze u nas młodzi grają w sieci i z tego powodu trudno cokolwiek zdziałać. Przepraszam jeśli odniosłaś takie wrażenie. Pozdrawiam i przyznaję Ci rację w tym co piszesz. Z kulturą u nas w kraju na bakier niestety.
marekParticipant🙂 Mniam, aż mi ślinka pociekła.
marekParticipant[url]http://pychotka.pl/pychotka/content/view/310/51/[/url]
marekParticipantP_ryśku tylko dlatego że wyrób jest godny polecenia nie usówam Pana postu. Jednak na przyszłość proszę pytać o zgodę na zamieszczenie takiej informacji. Pozdrawiam.
marekParticipantZa kilka dni opublikuję kilka ciekawych przepisów. Zapraszam w poniedziałek lub wtorek.
marekParticipantŚwietny pomysł:) Po wakacjach zorganizujemy taki konkurs. "Moje wakacyjne odkrycia kulinarne"
-
AuthorPosts