Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
marek
ParticipantWejdź pod ten adres i i wybierz jedna z 400 sałatek. Dobra rada, powinna być pikantna
[url]http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/sa%b3atki.html[/url]marek
ParticipantDroga Irenko, od 15 grudnia otwarty jest na forum dział Boże Narodzenie. To w nim zamieściłem życzenia dla odwiedzających portal Pychotka.
[url]http://pychotka.pl/c/option,com_joomlaboard/Itemid,156/func,view/id,3819/catid,11/[/url]marek
ParticipantNawzajem Kolego, wszystkiego co naj… i oby ten nadchodzący rok 2007 był dla nas wszystkich znacznie lepszy od właśnie mijającego 2006. A co do spamu nawet do głowy mi nie przyszło że to Ty. Zawsze zamieszczam w "linkowni" adresy jeśli ktoś poprosi ale hamstwa nie cierpię. Pozdrawiam.
marek
ParticipantSą bublikowane tylko w działach. Publikowane na forum wymagały ciągłego edytowania.
marek
ParticipantAleż proszę, smacznego.
marek
ParticipantPoczytaj tutaj
[url]http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=36[/url]marek
ParticipantJest taki zwyczaj w internecie że zamieszczając adres do swojej strony należy zapytać o zgodę administratora. Paweł nie zapytał, ba zmieniając nicki napisał 5 postów jaka to ta strona która "znalazł". Kolego zapominasz że ja widzę IP autora postu. Za beszczelność wywaliłem więc adres. Tak Pawle vel Kasiu vel Płucku itd. Pozdrawiam i poczytaj o etykiecie jaka obowiązuje w necie.
marek
ParticipantJa w Londynie. A co do Egiptu, napewno podadzą wielbłąda 😉
marek
ParticipantIrence, to ona Ci podpowiadaa, ale i ja dziekuje, milej zabawy ;P
marek
ParticipantDziekuje Irenko z pozdrowienia. Dodalem link do Twoich zrazów.
marek
ParticipantTak w skasowanym poscie jak i tym który pozostawiem jeste jako uytkownik. Irenko to nie wina wortalu, ja i inni nie mamy tych problemów. A co sie dzieje niestety nie wiem, to po pierwsze, a po drugie jestem w L i wracam dopiero w nowym roku. Pa.Pozdrawiam.
marek
ParticipantMoim zdaniem masa kajmakowa jako kuwetura pralinek będzie doskonała
-puszka skondensowanego mleka słodzonego
– 100 ml spirytusu
– mleko
Całą zamkniętą puszkę gotuj w kąpieli wodnej około 3 godziny. Wyjmij, poczekaj, aż ostygnie. Otwórz puszkę, masę zmiksuj ze spirytusem. Aby uzyskać odpowiednią konsystencję dodawaj mleko. Reszta to dodatki smakowe.marek
ParticipantDzięki Ewa, napewno kogoś zainteresują. Gdy skończysz pisać prace, podeślij, opublikujemy. Ciekawy temat.
marek
ParticipantU mnie na komputerze portal działa ok. Trudno mi więc odpowiedzieć na Twoje wątpliwości. Może cos z ustawieniami? Zabezpieczeniami?
marek
ParticipantEwuniu sprawdz adresy stron internetowych podawanych w w tym temascie. Myślę że użytkownicy podali wszystkie dostępne adresy stron polskojęzycznych. Pozdrawiam. Napisz czy znalazłaś coś interesującego.
-
AuthorPosts