Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
marekParticipant
Wejdź pod ten adres i i wybierz jedna z 400 sałatek. Dobra rada, powinna być pikantna
[url]http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/sa%b3atki.html[/url]marekParticipantDroga Irenko, od 15 grudnia otwarty jest na forum dział Boże Narodzenie. To w nim zamieściłem życzenia dla odwiedzających portal Pychotka.
[url]http://pychotka.pl/c/option,com_joomlaboard/Itemid,156/func,view/id,3819/catid,11/[/url]marekParticipantNawzajem Kolego, wszystkiego co naj… i oby ten nadchodzący rok 2007 był dla nas wszystkich znacznie lepszy od właśnie mijającego 2006. A co do spamu nawet do głowy mi nie przyszło że to Ty. Zawsze zamieszczam w "linkowni" adresy jeśli ktoś poprosi ale hamstwa nie cierpię. Pozdrawiam.
marekParticipantSą bublikowane tylko w działach. Publikowane na forum wymagały ciągłego edytowania.
marekParticipantAleż proszę, smacznego.
marekParticipantPoczytaj tutaj
[url]http://www.wedlinydomowe.pl/articles.php?topic=36[/url]marekParticipantJest taki zwyczaj w internecie że zamieszczając adres do swojej strony należy zapytać o zgodę administratora. Paweł nie zapytał, ba zmieniając nicki napisał 5 postów jaka to ta strona która "znalazł". Kolego zapominasz że ja widzę IP autora postu. Za beszczelność wywaliłem więc adres. Tak Pawle vel Kasiu vel Płucku itd. Pozdrawiam i poczytaj o etykiecie jaka obowiązuje w necie.
marekParticipantJa w Londynie. A co do Egiptu, napewno podadzą wielbłąda 😉
marekParticipantIrence, to ona Ci podpowiadaa, ale i ja dziekuje, milej zabawy ;P
marekParticipantDziekuje Irenko z pozdrowienia. Dodalem link do Twoich zrazów.
marekParticipantTak w skasowanym poscie jak i tym który pozostawiem jeste jako uytkownik. Irenko to nie wina wortalu, ja i inni nie mamy tych problemów. A co sie dzieje niestety nie wiem, to po pierwsze, a po drugie jestem w L i wracam dopiero w nowym roku. Pa.Pozdrawiam.
marekParticipantMoim zdaniem masa kajmakowa jako kuwetura pralinek będzie doskonała
-puszka skondensowanego mleka słodzonego
– 100 ml spirytusu
– mleko
Całą zamkniętą puszkę gotuj w kąpieli wodnej około 3 godziny. Wyjmij, poczekaj, aż ostygnie. Otwórz puszkę, masę zmiksuj ze spirytusem. Aby uzyskać odpowiednią konsystencję dodawaj mleko. Reszta to dodatki smakowe.marekParticipantDzięki Ewa, napewno kogoś zainteresują. Gdy skończysz pisać prace, podeślij, opublikujemy. Ciekawy temat.
marekParticipantU mnie na komputerze portal działa ok. Trudno mi więc odpowiedzieć na Twoje wątpliwości. Może cos z ustawieniami? Zabezpieczeniami?
marekParticipantEwuniu sprawdz adresy stron internetowych podawanych w w tym temascie. Myślę że użytkownicy podali wszystkie dostępne adresy stron polskojęzycznych. Pozdrawiam. Napisz czy znalazłaś coś interesującego.
-
AuthorPosts