Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
marekParticipant
Oczywiście z termoobiegiem i z rożnem. Bardzo przydatne. Termoobieg czy jak to nazywasz cyrkulacja pozwala utrzymać równą temperaturę w całym piekarniku, as rożen znakomicie powiększa ilość zastosowań piekarnika. Na temat producenta nie będę się wypowiadał bo pewnie jest tyle opinii ilu użytkowników piekarników elektrycznych.
marekParticipantWitaj Irenko, ja też nie lubię ale cóż, ograniczyło to ilość spamu. Majka buziaczki.
marekParticipantZdecydowanie danie w słoiku. Nieźle smakują gołąbki, fasolka… gulasz węgierski, do niego gotuję makaron. No i mrożonki…
marekParticipantMasz rację Misia.
marekParticipant[url]http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/sosy.html[/url] Tutaj masz sosy. Radzę wybrać coś pikantnego o składzie odpowiadającym Twoim gustom.
marekParticipantCiekawa inicjatywa. Brawo.
marekParticipantRano, boso, po rosie. Idealne samopoczucie na cały dzień zapewnione, polecam takie truchtanie.
marekParticipantSkładniki:
5 kg pomidorów
1 kg marchwi
1 kg kwaśnych jabłek
1 kg czerwonej papryki
0,5l oliwy
1 szklanka czerwonego octu winnego
10 dkg soli
30 dkg cukru
30 dkg czosnku
4 ziarenka pieprzuSposób przyrządzenia:
Pomidory obrać ze skórki, marchewkę i czosnek obrać , jabłka obrać, usunąć gniazda nasienne , paprykę oczyścić z nasion. Wszystko przemielic przez maszynkę lub zmiksować. Do rondla o grubym dnie przełożyć zmiksowane składniki, gotować dwie godziny na wolnym ogniu kilkakrotnie mieszając.Po dwóch godzinach dodać 1/2l oliwy, 1 szklankę octu i gotować dwie godziny. Następnie dodać 10 dkg soli, 30 dkg cukru, 4 ziarenka pieprzu gotować 30 min gorące nalewać do słoików. Nie pasteryzować odwrócić słoiki dnem do góry az do wsytygnięcia.marekParticipant[url]http://pychotka.pl/index.php?option=com_search&Itemid=27&searchword=Jajka+faszerowane&submit=Szukaj&searchphrase=exact&ordering=newest[/url]
[img size=250]http://images20.fotosik.pl/229/388e69ee7337b6fe.jpg[/img]
[img size=250]http://images21.fotosik.pl/174/1f6f0fb55946cff5.jpg[/img]
[img size=250]http://images22.fotosik.pl/100/89e34f748c7d5c64.jpg[/img]
marekParticipant[url]http://pychotka.pl/przepisy-kulinarne/torty.html[/url]
marekParticipantJestem mięsożerny ale z ochotą pomogę jeśli mogę. Pozdrawiam.
marekParticipantMniam zaraz dzisiaj ugotuję. 🙂
marekParticipantZ kluczem francuskim może i masz racje, reszta jw 😉
marekParticipantJestem podobnego zdania jak Aneritte, jeśli coś jest do wszystkiego, jest do niczego. Ale jako przyczynek do dyskusji podaję adres do strony z opiniami ludzi na temat soku z owocu noni
[url]http://www.nonipolska.pl/[/url]marekParticipantGdybyś była Kasiu bardziej precyzyjna byłoby znacznie prościej. Podaj co lubisz, w jakich kwotach chcesz się mieścić itp. Pozdrawiam i życzę powodzenia na nowej drodze.
-
AuthorPosts