Pasta z makreli z białym serem

10306
com_content.article
(Oddano 261 głosów z średnią 4.44 z 5)
Pasta z makreli z białym serem4.44 out of 5 based on 261 voters.


 

Składniki:


  • 1 wędzona makrela
  • 25 dag. białego sera
  • 3 ugotowane na twardo jajka
  • 2 cebule
  • 2 łyżki majonezu
  • 2 łyżki musztardy
  • sol
  • pieprz
  • kilka piórek szczypiorku

 

Pasta Z Sera

 

Przygotowanie;
Z makreli usunąć ości. Cebulę drobniutko pokroić. Obrane jajka i ser rozgnieść widelcem. Wszystkie składniki połączyć z majonezem i musztardą. Przyprawić do smaku solą i pieprzem. Pastą smarować kromki pieczywa i posypać szczypiorkiem. Pasta idelanie nadaje sie do stworzenia małych kanapeczek na przystawke.

Przepis nadesłany na Letni konkurs Prymat przez Marzenę

Dodaj komentarz

Zabrania się dodawania linków


Kod antyspamowy
Odśwież

Przepisy na sałatki
Wspanaiłe przepisy na pizzę
Dania z Grilla
Przepisy na wieprzowinę
Przepisy na wspaniałe ciasta


Znajdź nas w Google+

Najnowsze przepisy kulinarne:
Top Blogi