Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Polędwiczki drobiowe w sosie pomidorowym

 Nie miałam żadnego pomysłu na obiad, w którym nie wymagałoby smażenia na tłuszczu, a miałam już odmrożone polędwiczki. Zdecydowałam je usmażyć na suchej patelni, a sos zrobić zupełnie inny niż koperkowy, który dotychczas robiłam:)
Składniki:

  • polędwiczki drobiowe (0,5-1kg)
  • przyprawa do kurczaka Knorr
  • marchewka
  • pietruszka
  • cebula
  • por
  • maggie liść
  • koper
  • łyżka koncentratu pomidorowego
  • przegotowana woda
  • pieprz
  • kostka drobiowa rosołowa
  • 2 łyżki mąki
  • 2 łyżki śmietany


Sposób wykonania:

Polędwiczki pokroić w kosteczkę, wymieszać z przyprawą do kurczaka i podsmażyć na suchej patelni teflonowej (bez tłuszczu!). Następnie wrzucić do garnka i zalać wodą tak, by ledwo je pokryła. Dodać kostkę rosołową .Podgotować wrzucić startą marchew i pietruszkę, pokrojoną w paseczki cebulkę i por, dodać maggie, koper, pieprz. Podgotować i dodać koncentrat pomidorowy. Zagotować, a następnie rozrobić mąkę z wodą i śmietaną,
po czym zaprawić i chwilę gotować mieszając. Powstanie taki ścisły sosik. Przypraw i warzyw można dać według własnego uznania. Ja dałam te warzywa, które miałam w lodówce. Oczywiście można również dać pomidory zamiast koncentratu. Byle by było pikantne.

Przepis nadesłany na konkurs „Pierogowy Konkurs Pychotka” przez Ewa G.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *