Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: makrela

Pasta twarogowa z makrelą

Poszukujesz nowych przepisów na śniadaniowe pasty? Idealnie trafiłeś. Pasta twarogowa z makrelą. Do wykonania tego przepisu potrzebujesz: twarogu, makreli, majonezu, szalotki. 
 

Składniki:

  • 1 kostka twarogu chudego 
  • 1 łyżka majonezu 
  • 1 makrela
  • 1 szalotka
  • sól
  • pieprz

Sałatka z makreli z kukurydzą i porem

Składniki: 1 kg wędzonej makreli puszka kukurydzy por 3 ogórki 3 łyżki majonezu łyżka posiekanej natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Rybę obrać ze skóry i ości, mięso rozdrobnić widelcem. Następnie kukurydzę odsączyć z zalewy, pora pokroić w krążki a obranego ogórka pokroić w plasterki. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą. Majonez doprawić do smaku solą…

Pasta z makreli z jabłkiem Iwony

Składniki: 1 obrana z ości makrela 10 dkg masła 1 duże starte  jabłko 1 cebula sól do smaku Sposób przyrządzenia: Obraną z ości rybę  drobniutko posiekać, utrzeć z masłem. Do dokładnie utartej masy dodać starte jabłko i posiekaną drobniutko cebulę, przyprawić do smaku solą i dokładnie wymieszać. Podawać z białym pieczywem.

Makrela z kukurydzą i jajkiem

Składniki: wędzona makrela puszka kukurydzy 4 jajka ugotowane na twardo 1 cebula 3 łyżki majonezu ½ pęczka szczypiorku sól pieprz Sposób wykonania; Z makreli oddzielić mięso od ości i podzielić na mniejsze kawałki. Następnie kukurydze odsączyć z zalewy. Ugotowane jajka na twardo pokroić na cząstki a cebulę w krążki. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą, dodając…