Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zupa rybna z krewetkami

Składniki:

  • 200 g świeżych krewetek
  • 150 g żabnicy
  • 150 g dorsza
  • 140 g przegrzebków
  • 3 łyżki oliwy
  • 1 łodyga selera
  • 1 marchewka
  • 1 bulwa fenkułu
  • 2 ząbki czosnku
  • 10 łyżek wytrawnego białego wina
  • 4 szkl. bulionu
  • sól
  • pieprz
  • natka pietruszki

Sposób wykonania:

  1. Dorsza, przegrzebki i żabnice pokroić na małe kawałki, dodać do nich jeszcze krewetki i wstawić do lodówki.
    W między czasie na rozgrzaną oliwę wrzucić pokrojony fenkuł, seler oraz marchewkę.
    Trzymać na małym ogniu około 5 minut cały czas mieszając.
    Po tym czasie dodać czosnek i smażyć ostatnią minutę.
    Następnie wlać bulion i wino oraz dodać pomidory z puszki.
    Całość wymieszać i doprowadzić do wrzenia.
    Gotować na małym ogniu około 25 minut.
    Na sam koniec dodać ryby i owoce morza i gotować ostanie 5 minut.
    Doprawić do smaku solą oraz pieprzem i posypać posiekaną natką pietruszki.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *