Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zawiesista zupa jarzynowa

Składniki:

  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • 2 szklanki drobno posiekanej cebuli
  • 1 szklanka pokrojonych łodyg selera naciowego
  • 2 łyżeczki ziół prowansalskich
  • sól i pieprz do smaku
  • 4 szklanki bulionu mięsnego
  • 4 szklanki pokrojonych pomidorów (obrane ze skóry)
  • 1 łyżka koncentratu pomidorowego
  • 8 szklanek mrożonego lub Świerzego mixu jarzynowego takich jak marchew, kukurydza, fasolka szparagowa, zielony groszek, ziemniaki, cukinia i inne wg wyboru

Sposób przyrządzenia:
W dużym rondlu rozgrzać olej, dodać cebulę, smażyć 5 minut mieszając. Dodać bulion, pomidory i koncentrat pomidorowy i powoli gotować około 20 minut. Dodać mix warzywny, doprowadzić do wrzenia i powoli gotować około 25 minut, rozcieńczyć wrzątkiem do pożądanej gęstości. Przyprawić i jeszcze chwilę gotować. Podawać z  dodatkiem kwaśnej śmietany i posiekanej zieleniny.
Zdziwi Was pewnie że podałam skład na tak dużą porcję. Otóż zupa ta znakomicie nadaje się do zamrażania. Zamrożona w odpowiednio dużych, dokładnie umytych, plastikowych pojemnikach może być przechowywana do 30 dni.
 

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *