Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zapiekanka kapuściana z mięsem.

Skład:

  • 1czerstwa bułeczka
  • 1główka kapusty włoskiej
  • 1cebula
  • 1ząbek czosnku
  • 50dag mięsa mielonego
  • 1jajko
  • 10dag śmietany kremówki
  • 4gałązki tymianku
  • 30dag plasterków wędzonego boczku.

Sposób przyrządzenia:
Bułeczkę namoczyć w wodzie.Wyciąć głąb z kapusty i pojedynczo zdjąć liście.Obgotować je (5 min.)w osolonej wodzie.Wyjąć,osączyć. Odciśniętą bułeczkę wymieszać z mięsem,posiekaną cebulą i czosnkiem.Przyprawić posiekanym tymiankiem,solą i pieprzem. Spód formy wyłożyć boczkiem(7 plasterków odłożyć).Na nim ułożyć warstwę liści kapusty.Oprószyć solą i pieprzem.Przykryć połową masy mięsnej,a tę warstwą kapusty.Ponownie przyprawić.Wyłożyć resztę mięsa,przykryć kapustą i plasterkami boczku. Całość przykryć folią aluminiowa i zapiekać 90min. w temp. 150 stopni. Po 60min. usunąć folię.Dopiec,a następnie piecz jeszcze 15min. w temp. 200 stopni.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *