Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Zając w śmietanie Ilony

Składniki:

    • comber 450 g
    • uda 450 g
    • smalec 40 g
    • masło 30 g
    • mąka 30 g
    • śmietana 1 szklanka
    • wywar z kości 1,5 szklanki
    • sól
    • pieprz
    • woda 1/2 litra
    • ocet 150 ml
    • cebula 1 sztuka
    • liść laurowy 4 sztuki
    • pieprz 5 sztuk
    • ziele angielskie 5 sztuk
    • marchew 50 g
    • seler 50 g
    • pietruszka 50 g

    Sposób przyrządzenia:
    warzywa należy dokładnie oczyścić, a następnie opłukać. Pokroić je w
    plasterki, wodę zagotować z octem, przyprawami oraz cebulką. Mięso
    obłożyć plastrami warzyw, zalać wodą z octem i przyprawami oraz cebulką.
    Wstawić do bardzo ciepłego miejsca na 48 godzin. Mięso należy wyjąć z
    bejcy, odsączyć, przyprawić, posypać mąką, obsmażyć na rozgrzanym na
    patelni tłuszczu, przełożyć do naczynia żaroodpornego, polać wywarem i
    sosem z mięsa. Z mąki i masła należy zrobić zasmażkę, rozprowadzić ją
    wywarem, połączyć z sosem z pieczeni, dodać do niej śmietanę i doprawić
    wedle uznania do smaku.

    Przepis nadesłany na Super Konkurs Pychotki przez albertos

     

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *